Dovolená ochranná opatření v rámci WTO - Šimšová, Lydie (2008)
Cílem této práce je popsat právní úpravu dumpingu, antidumpingového řízení a antidumpingových opatření v rámci Světové obchodní organizace ve světle příslušné judikatury, včetně hodnocení této právní úpravy v současné literatuře, se zdůrazněním případných nedostatků právní úpravy, a následně potvrdit či vyvrátit hypotézu, že vzhledem k možnosti přijmout antidumpingová opatření jednostranně, musí být právem Světové obchodní organizace jednotně a dostatečně podrobně stanoven.