Imobilisace alkoholdehydrogenasy na kopolymerech glycidylmethakrylátu a ethylendimethakrylátu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátilová, Marie (Dissertant)
Other Authors: Kovář, Jan, 1949-1987 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1980.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02733ntm a22006257a 4500
001 MUB01000571388
003 CZ BrMU
005 20130808134626.0
008 090122s1980 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
040 |a BOD035  |b cze 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.1  |2 MRF 
080 |a 577.152.1  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Navrátilová, Marie  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Imobilisace alkoholdehydrogenasy na kopolymerech glycidylmethakrylátu a ethylendimethakrylátu  |h [rukopis] /  |c Marie Navrátilová. 
260 |c 1980. 
300 |a 85 s. :  |b il., obr. 
500 |a Vedoucí práce: J. Kovář. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, Přírodovědecká fakulta, 1980. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a biochemie  |7 ph114149  |x analýza  |2 czenas 
650 0 7 |a hydrogenázy  |7 ph311251  |2 czenas 
650 0 9 |a biochemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a hydrogenases  |2 eczenas 
700 1 |a Kovář, Jan,  |d 1949-1987  |7 jz8600496  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090122  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090212  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20090923  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0701 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1905 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111129  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0121 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20130808  |l MUB01  |h 1346 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0001 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1016 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1925 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4576  |5 3285000767  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090122  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090122  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4594  |5 3285000785  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090122  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090122  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-4594  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD