Místní samospráva a její evropské aspekty - Šupka, Filip (2009)
Pro svou diplomovou práci jsem si vybral téma, jenž z mého pohledu tvoří nesmírně dynamickou oblast státní správy, obzvláště pak v posledních necelých dvaceti letech zažívá obrovský rozmach a to zejména v souvislosti se vstupem České republiky do Evropské unie.Hlavním cílem mé diplomové práce je podat co možná nejkomplexnější a nejsrozumitelnější pohled na oblast místní samosprávy a jejích evropských aspektů.