Právo na informace ve vztahu k veřejné správě ČR - Zlatušková, Květoslava (2008)
Téma práce jsem si zvolila právo na informace ve vztahu k veřejné správě ČR. V ní jsem se zaobírala poskytováním veřejných informací na území České republiky a komparací dvou základních právních předpisů, které upravují tuto problematiku se snahou postihnout i vymezený okruh informací, které nemohou být poskytnuty vzhledem k jejich ochraně.