Právní regulace marketingové komunikace v kyberprostoru - Reiskup, Lukáš (2008)
Tato práce se zabývá právním rámcem který reguluje marketingovou komunikaci v prostředí kyberprostoru, zejména částí známou jako Internet. Obecná část vymezuje marketingovou komunikaci, kyberprostor a regulační rámec. V rámci regulačního rámce je pozornost zaměřena na normy nekalé soutěže. Zvláštní část je pak zaměřena na dvě techniky marketingové komunikace. Prvním jsou nástroje ovlivňující výsledek vyhledávání a druhou techniku známou jako guerillový marketing.