Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Purifikace a vlastnosti enzymu...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Purifikace a vlastnosti enzymu glyoxylát oxidasy z houby Fomitopsis pinicola
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Procházková, Barbora
(Autor práce)
Další autoři:
Mikeš, Vladimír, 1950-2007
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2001
Témata:
biochemie
enzymy
biochemistry
enzymes
diplomové práce
master's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: V. Mikeš.
Fyzický popis:
55 s. : il., obr.
Podobné jednotky
Purifikace a charakterizace enzymu sorbitoldehydrogenasa z bakterie Paracoccus denitrificans
Autor: Davidová, Jitka
Vydáno: (1992)
Biosyntéza a vlastnosti denitrifikačních enzymů u bakterie Paracoccus denitrificans
Autor: Boublíková, Pavla, 1958-
Vydáno: (1983)
Molekulární vlastnosti, funkce a aplikace biotechnologicky významných enzymů : redoxní enzymy v membránách a roztocích /
Autor: Dadák, Vladimír, 1931-2016
Vydáno: (1990)
Molekulární vlastnosti, funkce a aplikace biotechnologicky významných enzymů / zpráva o plnění hlavního úkolu SPZV V-2-5 za rok 1986.
Vydáno: (1986)
Purifikace arginázy s využitím v enzymovém senzoru
Autor: Hlavatá, Bohdana
Vydáno: (1987)
×
Načítá se...