Frazémy a jejich funkce v psané publicistice - Křelinová, Radka (2008)
Práce se zabývá využitím frazeologických jednotek v textech psané analytické publicistiky. Sleduje různé funkce, které hovorové frazémy v těchto textech zastávají a zaměřuje se také na modifikace frazémů. V neposlední řadě se zabývá frazeologickými jednotkami jako textotvorným prostředkem.