La communication ironique dans Le Roman comique de Scarron. L'étude comparative avec Don Quichotte de Cervantes - Pichová, Dagmar, 1977- (2008)
Dizertační práce sleduje formování a specifika ironické komunikace ve dvou románech 17. století, v Komickém románu Paula Scarrona a v Cervantesově Donu Quijotovi.