Pečeti pánů z Kunštátu (exkurz do sfragistické problematiky významného moravského rodu) - Pavelková, Jindra, 1980- (2008)
Pečeti pánů z Kunštátu (exkurz do sfragistické problematiky významného moravského rodu) Předložená práce přináší dějiny a popisy pečetí jednotlivých členů rodu pánů z Kunštátu v časovém období pol. 13. - 2. pol. 16. století. Pasáže o dějinách rodu uvádějí čtenáře pedevším do složitých rodinných problému, základem práce jsou pak především kapitoly věnované popisům pečetí, které jsou následně shrnuty v katalogu.