Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Forsapi,
[2008].
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Stručné informace pro pacienty
|
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dlouhodobá do 2027-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147031996 | |||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-DOST | 3147057939 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-DOST | 3147058123 |