Hmotněprávní a procesněprávní aspekty pokračování v trestné činnosti - Kučera, Petr, 1981- (2008)
Tato práce se zabývá jedním z institutů trestního práva - pokračujícím trestným činem. Tento pojem je používán pro situaci, kdy nekolik de facto samostatných jednání téhož pachatele má natolik shodné rysy a je natolik propojeno, že se považuje za jediný trestný čin.