Mongeova zobrazovací metoda na počítači - Herber, Jiří, 1983- (2008)
Cílem diplomové práce bylo vytvoření elektronické učebnice pro výuku Mongeovy zobrazovací metody. Tato práce obsahuje názorné obrázky nakreslené v programu Cabri Geometry II. zapracované do java apletů. Při práci s touto diplomovou prací je tak možno měnit polohu zadání a jiné volitelné parametry a obrázky se při tom překreslují. Tuto diplomovou práci je vhodné využívat jako doplňkové materiály k výuce Mongeovy zobrazovací metody.