Světová obchodní organizace a její vliv na liberalizaci mezinárodního obchodu - Vrubel, Filip (2008)
Touto diplomovou prací hodnotím přínos Světové obchodní organizace a multilaterálního obchodního systému pro liberalizaci mezinárodního obchodu, a to prostřednictvím analýzy institucionální roviny WTO, jejích základních dohod a interních procedur řízení.