Internační tábor Svatobořice 1942 - 1945 - Březovská, Šárka (2008)
Hlavním tématem bakalářské práce je Internační tábor Svatobořice - Mistřín. Hlavní období je omezeno roky 1942 - 1945. Jsou zde popsáni obyvatelé tábora, hygiena, lékařská péče, pracovní nasazení a další údaje o obyvatelích i o táboře. Je přidáná i použitá literatura a obrazová příloha