K některým otázkám regulace společenských vztahů - Mikš, Petr (2008)
Práce se zabývá vymezením a bližším představením normativních systémů, které se podílejí na regulaci společenských vztahů. Zvláštní pozornost věnuji právu a základní jednotce právní regulace - právní normě. Další kapitoly popisují právní vědomí, morálku, spravedlnost a náboženství.