Testy z Integrálního počtu funkcí více proměnných - Jalová, Nela, 1986- (2008)
Práce se věnuje tvorbě testů pomocí systému AcroTeX. Je rozdělena do čtyř kapitol. V poslední kapitole jsou uvedeny konkrétní příklady testů.