Splnění závazků - Vašíčková, Tereza (2008)
Autorka se v této diplomové práci zaměřila na rozbor zániku závazku splněním. Srovnání této problematiky s německou právní úpravou a také budoucí právní úpravou návrhu nového občanského zákoníku.