Právní aspekty provozu sportovních létajících zařízení - Zavadilová, Petra (2008)
Tato práce se věnuje právním aspektům rekreačního a sportovního létání na různých kategoriích „sportovních létajících zařízení“, jako činnosti převážně zájmové či vzdělávací, pro potřebu vlastní nebo jiných osob, za účelem rekreace a sportu, společenským vztahům v jejich souvislosti vznikajícím, organizovanosti správy, a zejména jejich právní úpravě.