Ochrana před nečinností správních orgánů - Vašinka, Zbyněk (2008)
Ve své diplomové práci se zabývám institutem Ochrany před nečinností správních orgánů. Práce obsahuje vymezení základních pojmů a principů dobré správy a zásad činnosti správních orgánů a jejich ústavní a evropské základy. Pozornost je věnována pojmu nečinnost a jednotlivým právním institutům zajišťujícím ochranu před tímto nežádoucím jevem.