Partnerství veřejného a soukromého sektoru - Brunclík, Štěpán (2008)
Diplomová práce "Partnerství soukromého a veřejného sektoru" vysvětluje pojem partnerství soukromého a veřejného sektoru neboli PPP. První část práce definuje pojem PPP a podává jeho komplexní vysvětlení. V druhé části práce je zmapován rozvoj a institucionální a legislativní zakotvení PPP v ČR. Třetí část práce poskytuje srovnání české implementace PPP se stavem v Irsku a Velké Británii.