Současné pojetí soudcovských skutkových podstat nekalé soutěže - Prosecká, Lucie (2008)
Práce „Současné pojetí soudcovských skutkových podstat nekalé soutěže“ směřuje k ucelenému pohledu na problematiku nepojmenovaných podstat nekalé soutěže. Nastiňuje výchozí substrát tohoto soudcovského práva - generální klausuli a otázky s ní spojené. Vypočítává jednotlivé soudcovské skutkové postaty, poukazuje na aktuální judikaturu, která je s tématem spojena.