Použití ekonomických hledisek v soutěžním právu - Svoboda, Milan (2008)
Diplomová práce je zaměřena na soutěžní právo, konkrétně na otázku týkající se používání ekonomických hledisek. Práce se zabývá problematikou, zda je ekonomický přistup pro soutěžní právo přínosem nebo nikoli. Zejména je věnován prostor metodám založeným na ekonomickém přístupu, které by mohly sloužit jako kvalitní důkazní prostředek nezávislý na subjektivním hodnocení. Základní výběr těchto metod je popsán a zhodnocen.