Správní řízení vedené katastrálním úřadem - Kočendová Skryjová, Libuše (2008)
Správní řízení vedené katastrálním úřadem je obsáhlá problematika.Správní řízení jsem tak uvedla ve zjednodušené, snadno pochopitelné podobě od jeho vzniku až po ukončení správního řízení, které v tomto případě vkladového řízení může být ukončeno buď zamítnutím vkladu anebo v převážné míře jeho zápisem do příslušného katastru nemovitostí.