Vliv pravidelného cvičení na zvládání stresu u nelékařských pracovníků na operačním sále - Zerzánková, Milena (2008)
Bakalářská práce zjišťuje vliv pravidelného cvičení na zvládání stresu u nelékařských zdravotnických pracovníků centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč. Jejím obsahem je analýza míry náchylnosti ke stresu a syndromu vyhoření zjištěných před a po pravidelném cvičení Rišikéšské série. Analýza a interpretace získaných dat poskytuje informace o míře prožívaného stresu a jejich změnách po pravidelném cvičení. Tato bakalářská práce je příspěvkem k motivaci managementu Nemocnice Třebíč v oblasti volného času zaměstnanců.