Stavební řízení - Novotná, Jana (2008)
V bakalářské práci byly vymezeny základní právní pojmy týkající se stavebního řízení. Byly rovněž popsány základní principy a postupy při povolování staveb, a to především ve vztahu k vydání nového stavebního zákona č. 183/2006 Sb. Pro ilustraci byl blíže popsán konkrétní případ týkající se stavby běžného rodinného domu.