Oceňování pozemků - Mrhálková, Dita (2008)
Oceňování pozemků Hlavním cílem bakalářské práce je praktický průřez právní problematikou o oceňování pozemků. Bakalářská práce je kromě úvodu a závěru členěna do několika dílčích kapitol. První část práce seznamuje se současnou situací oceňování pozemků v České republice a s historickým vývojem oceňovacích zákonů a vyhlášek. V dalších dvou kapitolách jsou vymezeny základní pojmy, týkající se tohoto tématu.