Geometrický plán a katastr nemovitostí - Šizling, Jiří; Pekárek, Milan, 1944-2024; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2008)
Geometrický plán je nedílnou součástí listin, které jsou podkladem pro provedení změn v katastru nemovitostí. Velmi důležitý je historický nástin, který postupně ovlivnil vznik geometrického plánu. Obsah a formální náležitosti geometrického plánu. Účel a využití geometrického plánu v katastru nemovitostí.
Geometric plan is an integral part of the documents, which are used for registration of changes in the Land Register. Very important is historical summary of geometric plan formation follows. Content and formal terms of a geometric plan. The purpose and use of a geometric plan in the Land Register.
Vedoucí práce: Milan Pekárek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: geometrický plán; katastr nemovitostí; cadastres; plat map; bakalářské práce