Geometrický plán a katastr nemovitostí - Šizling, Jiří (2008)
Geometrický plán je nedílnou součástí listin, které jsou podkladem pro provedení změn v katastru nemovitostí. Velmi důležitý je historický nástin, který postupně ovlivnil vznik geometrického plánu. Obsah a formální náležitosti geometrického plánu. Účel a využití geometrického plánu v katastru nemovitostí.