Správa daně na úseku daně z převodu nemovitostí - Vlachová, Petra (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku daně z převodu nemovitostí a chování správce daně v souvislosti se správou této daně. Práce je zpracována ve dvou částech obecné a konkrétní. Nejdříve jsou vysvětleny obecné pojmy daně a správce daně, které dále přecházejí v konkrétní právní úpravu daně z převodu nemovitostí a průběh samotného daňového řízení.