Vklad do katastru nemovitostí - Novotný, František (2008)
Bakalářská práce řeší problematiku vkladu do katastru nemovitostí. Zaměřuje se především na otázky vymezení základních pojmů v oblasti katastru nemovitostí, detailní analýzu řízení o povolení vkladu, problematiku samotného rozhodovacího procesu, forem rozhodnutí katastrálního úřadu a jejich soudního přezkumu.