Princip spravedlivé odměny za práci a vnitropodnikový mzdový systém - Malinová, Jiřina (2008)
Tématem této diplomové práce je „Princip spravedlivé odměny za práci a vnitropodnikový mzdový systém“. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedeny některé definice termínů jako spravedlnost, závislá práce mzda, plat a další, dále je rozpracován princip spravedlivé odměny za práci jak z hlediska českého právního řádu, tak z hlediska práva ES a práva MOP. Poslední kapitola teoretické části se věnuje vnitřnímu předpisu.