Kouření po akutním infarktu myokardu - Sochorová, Renata (2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou návratu klientů - kuřáků po prodělání akutním infarktu myokardu ke kouření. Zjišťuje množství těch, kteří se ke kouření vrátí, hledá souvislost mezi tímto množstvím a věkem a vzděláním klientů. Zkoumá míru jejich informovanosti o negativním vlivu kouření na srdečně-cévní systém z objektivních i subjektivních hledisek, obecné povědomí a rozšířenost užívání podpůrných odvykacích prostředků. Zjištěné výsledky výzkumu mohou posloužit kardiologickým pracovištím jako podklad pro zlepšení práce v oblasti dalšího vzdělávání zdravotního personálu i v oblasti informování klientů - kuřáků po AIM.