Výživa sester na operačním sále - Adámková, Dana (2008)
Bakalářská práce zjišťuje stravovací návyky sester pracujících na operačních sálech.Průzkum se zaměřuje na informovanost sester o zdravé výživě, četnost a pravidelnost stravování a denní příjem tekutin. Analýza a interpretace získaných dat také poskytuje informace týkající se výskytu kuřáctví(nikotinismu)mezi perioperačními sestrami.