Edukace pacientek s karcinomem prsu v Masarykově onkologickém ústavu - Haičmanová, Jana (2008)
Bakalářská práce zjišťuje stupeň informovanosti pacientek s karcinomem prsu v Masarykově onkologickém ústavu. Teoretická část se zabývá analýzou edukace pacientek související s diagnostickým a léčebným procesem včetně upozornění na možné nežádoucí účinky a komplikace, které mohou nastat. Praktická část obsahuje kvantitativní průzkumné šetření, mapující úroveň informovanosti u pacientek Masarykova onkologického ústavu.