Stresové faktory u instrumentářek na operačním sále v různých typech zdravotnických zařízení - Šilpochová, Lenka (2008)
Bakalářská práce srovnává stresovou zátěž u instrumentářek na operačních sálech v různých typech zdravotnických zařízení. Jejím obsahem je teoretická část, která se zabývá obecně stresem, prací instrumentářek a současnou politickou situací ve zdravotnictví. Praktická část je zaměřena na vyhodnocení a rozbor jednotlivých položek cíleného dotazníku.