Úrazy seniorů - Bartošová, Marie (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na úrazy seniorů, zjištění jejich informovanosti o rizicích vzniku úrazu a znalosti jak jim předcházet. Získané poznatky jsem zpracovala formou jednoduchých rad, které mohou pomoci jak seniorům, tak i odborným pracovníkům a příbuzným v péči o seniory.