Hodnocení kvality života po transplantaci krvetvorných buněk - Fínová, Lada (2008)
Bakalářská práce analyzuje vliv vybraných aspektů na kvalitu života nemocných po transplantaci krvetvorných buněk na Interní hematoonkologické klinice Fakultní nemocnice Brno. Těžiště práce tvoří kvantitativní průzkumné šetření uspokojování fyzických, psychických a sociálních potřeb a vliv doprovodných symptomů onemocnění na kvalitu života. Analýza a interpretace získaných dat poskytuje informace o vlivu vybraných aspektů na kvalitu života v den transplantace a v časovém odstupu od provedení transplantace krvetvorných buněk a možnostech jejich ovlivnění.