Kojení a edukace - Haráková, Hana (2008)
Bakalářská práce se zaměřuje na znalosti a připravenost matek ke kojení, edukaci matek i personálu, dále úlohu ošetřujícího personálu při kojení, potíže s laktací, možnosti využití laktační poradkyně na pracovišti. Práce vychází z vyhodnocení dotazníků a rozboru odpovědí. Tato práce mapuje činnost a vědomosti ošetřujícího personálu o kojení, péči o prsy a kojící matku, možnosti uplatnění laktační poradkyně na odděleních. U matek zjišťuje dostupnost informací, pomoc ošetřujícího personálu.