Jak tráví svůj volný čas dlouhodobě hospitalizovaný pacient - Aberlová, Miroslava (2008)
Obsah této práce je zaměřený na informace, údaje a možnosti poskytující využití volného času pacienta v lůžkovém zařízení, jeho nejrůznější možné formy aktivit a zaměstnávání. Cílem je zjistit, jakým způsobem se a zda jsou zaměstnávaní po dobu hospitalizace.