Opatření proti nečinnosti správních orgánů - Palacká, Věra (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá opatřením proti nečinnosti orgánů veřejné správy. V úvodu je vysvětlen pojem nečinnost správních orgánů, dále jsou popsány ústavní souvislosti. Na praktických příkladech je poukázáno na význam nečinnosti správních orgánů. Dále jsou popsány zásady činnosti správních orgánů, které nečinnost porušuje.