Ochrana osobních údajů při činnosti orgánů obcí - Pyszko, Vilém (2008)
Tématem této bakalářské práce je problematika ochrany osobních údajů při činnosti orgánů obcí. Její obsah je ale poněkud širší, respektive jsou zde zahrnuty i vlivy, které se tohoto tématu dotýkají.