Nájem pozemku - Hochmalová, Adéla (2008)
Za cíl jsem si především kladla vymezit všechny důležité prameny platné právní úpravy, v nichž je nájem pozemku či pozemek samotný upraven. V mnoha pramenech jak soukromého, tak veřejného práva nalezneme velké množství ustanovení, která se týkají nájmu, proto jsem především z důvodu přehlednosti práce vybrala pouze nejobecnější, nejfrekventovanější. Což se, myslím, podařilo.