Finanční zdroje EU a jejich využívání v ČR - Béreš, Branislav; Blažek, Jiří, 1947-2024; Masarykova univerzita. Katedra národního hospodářství (2008)
V sucasnosti su "eurofondy" velmi aktualnou temou. Hovori a pise sa o nich takmer denne v mediach, preto by sa mohlo zdat, ze v ich problematike by sa mal jednotlivec uz pomerne dobre orientovat. No pre bezneho obcana je relativne narocne vyznat sa v spleti jednotlivych fondov, ich programov, opatreni, prip. inych nastrojov. Aj z tohoto dovodu som si za predmet mojej diplomovej prace vybral tuto temu, pretoze sa jedna o otazku ovplyvnujucu nas kazdodenny zivot, i ked casto o tom ani nevieme.
Nowadays EU financial resources are discussed quite a lot. We can hear and read about them in media, so it could appear, that this matter is common to every single individual. But for an ordinary citizen it is quite difficult not to loose orientation in a tangle of various forms of financial resources. Because of this cause I chose this matter as a topic of my dissertation and also because of the fact that it affects our everyday way of life, even if we often do not know about.
Vedoucí práce: Jiří Blažek.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: financování programů a projektů; finanční investování; financial investments; project financing; diplomové práce