Finanční zdroje EU a jejich využívání v ČR - Béreš, Branislav (2008)
V sucasnosti su "eurofondy" velmi aktualnou temou. Hovori a pise sa o nich takmer denne v mediach, preto by sa mohlo zdat, ze v ich problematike by sa mal jednotlivec uz pomerne dobre orientovat. No pre bezneho obcana je relativne narocne vyznat sa v spleti jednotlivych fondov, ich programov, opatreni, prip. inych nastrojov. Aj z tohoto dovodu som si za predmet mojej diplomovej prace vybral tuto temu, pretoze sa jedna o otazku ovplyvnujucu nas kazdodenny zivot, i ked casto o tom ani nevieme.