Postup při uzavírání obchodních smluv - Ľubomírska, Jana; Šilhán, Josef, 1982-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2008)
Smyslem této bakalářské práce je popsat postup při uzavírání obchodních smluv. Práce vysvětluje pojem obchodní smlouva a vymezuje právní úpravu, která se na její uzavírání vztahuje.Popisuje jednotlivé kroky při uzavírání smlouvy, náležitosti smlouvy, formální stránku smlouvy a obsahuje judikaturu, která se uzavírání smluv týká.
The aim of the bachelor´s work was to describe a procedure during trade contractions. The work explains a term “trade contract” and determines a legal form which refers to the contract. It also describes single steps requiring for trade contracts, its terms, formal aspects and jurisdiction that deals with the contract.
Vedoucí práce: Josef Šilhán.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: obchodní smlouvy; trade agreements; bakalářské práce