Postup při uzavírání obchodních smluv - Ľubomírska, Jana (2008)
Smyslem této bakalářské práce je popsat postup při uzavírání obchodních smluv. Práce vysvětluje pojem obchodní smlouva a vymezuje právní úpravu, která se na její uzavírání vztahuje.Popisuje jednotlivé kroky při uzavírání smlouvy, náležitosti smlouvy, formální stránku smlouvy a obsahuje judikaturu, která se uzavírání smluv týká.