Návrh společenské smlouvy pro veřejnou obchodní společnost s komentářem - Šolc, Jakub (2008)
Tato práce se zabývá společenskou smlouvou veřejné obchodní společnosti. V úvodní části je pojednáno o veřejné obchodní společnosti obecně, následně je pak návrh společenské smlouvy s komentářem. Práce je doplněna o doporučení při samotném sestavování smlouvy.