Provedení zkoušek u smluv kupních a smluv o dílo - Krejčí, Marcela (2008)
Práce obsahuje základní charakteristiku kupní smlouvy a smlouvy o dílo. Podrobněji se věnuje problematice provádění zkoušek u obou smluvních typů v režimu obchodněprávním.