Postavení státního zástupce v trestním řízení - Dohnalová, Petra (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na současnou právní úpravu postavení státního zástupce v trestním řízení, konkrétně v přípravném řízení a v řízení před soudem - hlavním líčení. Jsou zmíněny právní předpisy upravující postavení státního zástupce v trestním řízení. Je pojednáno o základních zásadách činnosti státního zástupce.