Dokazování ve správním řízení - Koupý, Kamil (2008)
Dokazování ve správním řízení Tato práce pojednává o důkazních prostředcích běžně používaných správními úřady, či dle dikce základního užitého zákona správními orgány, ve správním řízení vedeném dle platných právních norem ke dni 01.06.2008 v České republice. Zároveň se věnuje pojmu správní řízení jako takovému, rozboru základních zásad, kterým toto řízení podléhá a ze kterých vychází a kterými je toto správní řízení ovládáno a limitováno a v poslední části následuje rozbor samotných jednotlivých důkazních prostředků, které jsou v tomto řízení používány.